Alle Videos van Jeroen's YOUTUBE Kanalen

Vroeger moest je serieus diep in je zak tasten om een camera te kopen en dan was het meestal ofwel een foto- ofwel een videocamera. Je foto's en filmpjes werden enkel met anderen gedeeld op familieavonden. Het groot scherm werd opgezet. Licht uit en spot aan en het werd altijd wel een gezellige avond. De dag van vandaag koop je een telefoon en daar staat dan een foto- en filmcamera op en bij de iets duurdere zelfs een heus foto- of filmbewerkings programma. Je hoeft niet tot nieuwjaar te wachten om je kunsten te delen. Je zwiert je foto's op instagram en je video's op Youtube en dan deel je alles gewoon via Facebook.

Mijn filmpjes vind je terug op 2 kanalen. Mijn hoofd kanaal "Chimbalongo" en mijn "One MinutVlog" kanaal.

"Chimbalongo"

Al sinds 2006 en het prille begin van Youtube was ik er bij want wat is er nu gemakkelijker dan Youtube als het gaat over filmpjes delen en beheren. Iedereen kon tot voor kort naar al die filmpjes kijken maar ik heb gemerkt dat enkel de beheerder terug kan gaan tot 2006 op mijn kanaal. Omdat er veel filpjes van de familie bij zijn heb ik besloten ze dan maar zelf op een webpagina te zetten. Een monniken werk dat nog veel tijd in beslag zal nemen maar voorlopig kan je al van een klein deeltje genieten. Af en toe zullen er veranderingen aan de site gebeuren. wie ideeen heeft mag ze altijd meedelen..

yto

"One MinutVlog"

Van 4 juli 2011 tot 4 juli 2012 nam ik deel aan de Youtube Orbit. De Youtube Orbit is een soort van open organistie waar bij je doormiddel van deelname, elke dag een filmpje maken en uploaden naar Youtube, een persoonlijk doel probeert te halen. Somiggen doen dit om te vermageren, anderen om meer buiten te komen. Ik gebruikte het als hulpmiddel om te stoppen met roken

yto

Hieronder vind je de links naar alles: