Chateau Fou Belge    

 

 

HOMEFOTO 'SWEBLOGLINKSCONTACTVerantwoordingVOOR JE GAAT

Pagina laatst bijgewerkt: 25/02/2014 12:01

GEDICHTEN

  

Verhalen

Soms valt een moment niet weer te geven in een paar woorden maar heb je er wel honderd zinnen voor nodig, en soms als het iets heel moois is, erg droevigs of net iets ontzettend geweldigs, dan doe je dat in een gedicht of in een lied..

Als kind hield ik van de verhalen die de proost 's avonds op kamp vertelde. Het verhaal van Piroshka of dat van Jan Zonder Vrees uit het krabbestraatje bij moeder Neeltje. Later niet meer als kind maar als Leider ontdekte ik dat er niets leuker was dan verhalen vertellen aan mijn kleintjes. Uiteindelijk schreef ik er zelf enkele ..

GECITEERD

  

  

WIST JE DAT

Gewone woorden zijn soms zo gewoon dat we ze niet eens meer horen of verwerken. Als je ze echter een beetje kruidt met peper en zout worden ze wel gesmaakt.

Ook the moving picture heeft zijn intreden gedaan op internet. Miljoenen mensen delen hun videos op You Tube, ik ook..

..ne kakkerlak zonder kop nog dagen kan leven en uiteindelijk sterft van den honger? Je niet aan je eigen elleboog kan likken (maar wel aan die van een ander hee Isabelle)

VREDE

 

NIEUWS

 

Weblog

Oorlogen en ruzies hebben er altijd bestaan en vrede is dan ook de wens van elke goed menende en verstandige mens. Toch is geweld noch steeds deel van ons dagelijks leven. Verdraagzaamheid is belangrijk maar we moeten deze niet boven de wet stellen. Een Democratie betekent stabilteit en stabiliteit betekent dat we rekening moeten blijven houden met de wetten van de zwaartekracht. Dat weet iedereen die ooit met blokskes heeft gespeeld.

Kijk je wel elke dag naar het nieuws, Je vindt het ook op internet en wel op verschillende manieren. Om de aandacht van ongeïnteresseerde mannen toch op de actualiteit van de dag te vestigen lezen ze bij nakednews.com het nieuws in hun blootje voor. Wa peisde gij daar af..

Een soort van Logboek. Je vindt hier mijn rijmen en dichten, denken en biechten, van vroeger en nu. Het lange verslag van de zoektocht naar dat ene wat we allemaal zoeken met slechts een zekerheid.. HET LEVEN IS EEN KLUCHT! . De Nar . Webmaster >>> geniet maar lees met mate <<<


Follow chimbalongo on Twitter